Lazy River Jazz Band in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural van Nerja treedt vrijdagavond 15 maart de Lazy River Jazz Band op. De Britse band is opgebouwd rond het koppel Chris en Verónica Perrin en brengt vooral jazzmuziek uit de jaren twintig en dertig van de vorige eeuw ten gehore.

De Lazy River Band maakt momenteel een toer langs diverse plaatsen aan de Costa del Sol en doet vrijdag Nerja aan. Het optreden in het Centro Cultural begint om 21.00 uur en duurt circa anderhalf uur. Kaarten (tien euro per persoon) kunnen in de voorverkoop online worden gereserveerd via de link https://entradas.mientrada.net , ook zijn deze verkrijgbaar aan de kassa’s van het cultureel centrum aan de Calle Granada 45.

Nerja CCN Lazy River Band

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s