Duur verlies voor Málaga CF tegen koploper Osasuna

MALAGA – In de Spaanse Segunda División heeft Malaga CF maandagavond dure punten verspeeld in de race om de titel, die tevens terugkeer zou betekenen naar de hoogst mogelijke voetbalafdeling in Spanje: de Primera División. In het eigen stadion La Rosaleda kwam de blauw-witte formatie tegen koploper Osasuna nog wel snel op een 1-0 voorsprong maar ging het in de tweede helft alsnog mis: 1-2.

De openingstreffer kwam na een kwartier op naam van Adrián González, waarna Málaga lange tijd het duel controleerde. Twee minuten na de hervatting kwam Osasuna toch langszij via een treffer van Carlos Castro García. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd besliste Juan Villar de wedstrijd door de 1-2 binnen te mikken.

Door de zege nam Osasuna de koppositie weer over van Granada CF. Osasuna heeft nu 57 punten uit 29 wedstrijden, Granada volgt met 56 punten. Albacete en Málaga CF hebben een gaatje moeten laten en volgen met 50 punten.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s