Granada CF pakt koppositie

GRANADA – In de Spaanse Segunda División heeft voetbalclub Granada CF zondagavond via een 1-0 zege op Real Zaragoza met succes een greep naar de koppositie gedaan. In het stadion Nuevo Los Cármenes besliste Germán Sanchez al na vier minuten de wedstrijd, door te tekenen voor de enige treffer van de dag.

Real Zaragoza drong na de vroege tegentreffer nog wel aan en had ook een veldoverwicht, maar slaagde er niet in om in de resterende tijd nog langszij te komen. De andere titelkandidaat uit Andalusë, Málaga CF, speelt maandagavond in het eigen stadion La Rosaleda de topper in de Segunda División tegen voormalig koploper Osasuna, dat bij winst in Málaga de leiding weer kan overnemen van Granada.

Granada Stadion2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s