Film ‘Black Panther’ te zien in CCN

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 10 maart in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘Black Panther’ van regisseur Ryan Coogler  vertoond. De Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele Engelstalige uitvoering en voorzien van Spaanse ondertiteling.

De sciencefiction film gaat over de strijd om de heerschappij over het fictieve Afrikaanse land Wakanda, dat door de rest van de wereld wordt aangezien voor een zogeheten derde wereldland maar dat in werkelijkheid technologisch ver vooruit loopt. Hoofdrollen zijn er voor Chadwick Boseman, Michael B. Jordan en Lupita Nyong’o, de film duurt 134 minuten. De vertoning begint om 17.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film Black Panther

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s