Markt met geitenkaas en wijn op boulevard Torre del Mar

TORRE DEL MAR – De Larios-boulevard van Torre del Mar is zondag 10 maart tussen 11.00 en 18.00 uur gastheer van de achtste editie van de ‘Mercado de Queso Artesano de Cabra Malagueña y Vinos de la Axarquía’. Deze markt heeft geitenkaas en lokale wijnen als hoofdproducten, welke worden aangeboden door zo’n dertig exposanten.

Naast deze twee publiekstrekkers worden er ook rozijnen, honing, eigen gemaakt brood, bier, hamburgers, snoep en allerlei traditionele Spaanse zoetigheden aangeboden op de boulevard van Torre del Mar. De ‘Mercado de Queso Artesano de Cabra Malagueña y Vino de la Axarquía’ is een initiatief van de vereniging Axarquía MGusta, die de belangen van lokale boeren behartigd.

Torre Mercado Cabra

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s