Voetbal  uit Eredivisie te zien bij bar El Fuego in Nerja

NERJA – De voetbalwedstrijden uit 24ste speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn komend weekeinde in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de Eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV speelt zaterdagavond 2 maart om 19.45 uur in Friesland een uitwedstrijd tegen het Rotterdamse Excelsior. Naaste achtervolger Ajax is dit weekeinde vrij. De Amsterdammers komen dinsdag 5 maart in actie voor de Champions League, als ze in Madrid tegen titelhouder Real gaan proberen de 1-2 thuisnederlaag weg te poetsen in de return van de kwartfinales . De nummer drie in de stand, Feyenoord, speelt zondagmiddag om 16.45 uur een thuiswedstrijd tegen FC Emmen.

Daarnaast zijn er bij El Fuego gedurende het weekeinde allerlei topwedstrijden uit de Spaanse en Britse competities te zien.

Nerja Fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s