Bekerkraker Feyenoord-Ajax in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – In de strijd om de KNVB-beker treffen Feyenoord en Ajax elkaar woensdagavond in de halve finale. Het is voor de tweede keer in korte tijd dat deze voetbalklassieker op het programma staat, in januari werd dezelfde wedstrijd afgewerkt voor de eredivisie.

Ajax zal daarbij gebrand zijn om zich te revancheren voor de gevoelige 6-2 competitienederlaag van een maand geleden in Rotterdam. Toch liggen volgens de statistieken de kansen bij de Amsterdammers, van de vorige ontmoetingen in Rotterdam trok Ajax liefst 33 keer de winst naar zich toe terwijl de thuisploeg slechts acht keer het zoet der overwinning mocht smaken.

De wedstrijd is in Nerja bij bar El Fuego, aan de Calle Filipinas even voor de boulevard van Playa Burriana, live te volgen vanaf 20.45 uur. Ook de andere halve finale in de Nederlandse bekerstrijd is te volgen in de Spaans/Nederlandse bar: op  donderdag 28 februari treffen Willem II en AZ elkaar in Tilburg (aanvang eveneens 20.45 uur).

Feyenoord_Ajax

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s