‘Women Composers’ door Les Etoiles in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja is zaterdagavond 23 februari de muziekgroep Les Etoiles te beluisteren, die met hun uitvoering van ‘Women Composers’ een eerbetoon brengen aan vrouwelijke componisten uit de 19e en vroege 20e eeuw. Les Etoiles bestaat uit de pianiste Cornelia Lenzin, zangeres Simona Mango en saxofoniste Elisa Urrestarazu.

Het optreden begint om 20.00 uur, kaarten kosten 10 euro per persoon en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater aan de Calle Granada 45 in de binnenstad van Nerja of te reserveren via de link https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Les Etoiles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s