Vélez-Málaga dit weekeinde in teken van carnavalsviering

VELEZ-MALAGA – In de kustplaats Vélez-Málaga, een kleine twintig kilometer onder Nerja richting Málaga gelegen, staat komend weekeinde de jaarlijkse carnavalsviering op het programma. De festiviteiten beginnen vrijdag 22 februari met het kindercarnaval vanaf 10.30 uur ’s ochtends.

Op zaterdag 23 februari staat vanaf 17.30 uur de jaarlijkse carnavalsoptocht op de rol. Deze begint op de Calle Cruz del Cordero en eindigt in de Paseo de Andalucía. Dat is tevens dé plek voor de viering op zondag 24 februari, als de festiviteiten rond het middaguur beginnen.

Velez Carnaval 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s