Ponykamp voor kinderen bij Andale

NERJA – In de periode van de viering van ‘Semana Blanca’ houdt het Andale Horse Riding and Livery Centre in Nerja een ‘Kids Pony Camp’. Van 25 februari tot en met 1 maart kunnen de deelnemers (van 5 tot 17 jaar) tussen 09.00 en 14.00 uur ritten maken met de pony’s over het strand en leren over de verzorging van de dieren.

Andale Horse Riding and Livery is te vinden in de Casa De Los Caballos in Nerja, meer informatie is vinden op de website www.andaleridingcentre.com. De deelname aan het ponykamp kost honderd euro per kind.

Nerja Andale Ponykamp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s