Gitaarrecital ‘La Música Popular’ in CCN

NERJA – De Spaanse gitarist Carlos Pons verzorgt vrijdagavond 22 februari een gitaarrecital onder de titel ‘La Música Popular’ in het Centro Cultural van Nerja. Pons heeft optredens over vrijwel de gehele wereld achter zijn naam staan, zowel als solist of als lid van diverse orkesten.

De recital in het theater aan de Calle Granada 45 begint om 21.00 uur en duurt tot circa 22.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het Centro Cultural of te reserveren via internet op de link https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Pons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s