Film ‘In the heat of the night’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 20 februari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Amerikaanse filmklassieker ‘In the heat of the Night’ van regisseur  Norman Jewison vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 1967 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en is voorzien van Spaanse ondertiteling.

De film duurt bijna twee uur, hoofdrollen zijn er voor Sidney Poitier en Rod Steiger . Het drama is gebaseerd op de gelijknamige roman van auteur John Ball en was goed voor vijf Oscars. De voorstelling begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

Nerja CCN Film In the heat of the night

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s