Granada CF houdt aansluiting met kopposities

GRANADA – Voetbalclub Granada CF heeft vrijdagavond goede zaken gedaan in de Spaanse Segunda División door de streekderby tegen Córdoba met 1-2 te winnen. Met dit resultaat houdt Granada zicht op de koppositie en de daarbij horende promotie naar het hoogste Spaanse voetbalplatform, de Primera División. Een andere kandidaat voor promotie, het vorig seizoen gedegradeerde Málaga CF, speelt zondag een uitwedstrijd tegen Rayo Majadahonda.

Granada boog in de eerste helft een achterstand na een snelle treffer (Martin scoorde al in de derde minuut voor Córdoba) om in de uiteindelijke 1-2 stand. Loureiro en Vico troffen in respectievelijk de 25ste en 29ste minuut doel voor Granada.

Publiek en goal 800752

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s