Champions League-duel Ajax-Real Madrid in Nerja te zien bij El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden in de achtste finales van de Champions League zijn in Nerja live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

Ajax speelt woensdag 13 februari eerst thuis in de Johan Cruijff ArenA tegen de Spaanse titelverdediger Real Madrid (aanvang 21.00 uur). De return in Madrid staat gepland voor dinsdag 5 maart. Ook de andere Champions League-kwartfinales zijn de komende dagen te volgen bij bar El Fuego.

Dinsdag 12 februari neemt Manchester United het in eigen huis op tegen Paris Saint Germain, tegelijkertijd (21.00 uur) staat het duel tussen AS Roma en FC Porto op de rol. Naast de wedstrijd tussen Ajax en Real staat woensdag 13 februari de ontmoeting tussen Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund op het programma.

nerja fuego 20161030 klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s