Plaza de Andalucía in Nerja centraal tijdens viering Día de Andalucía

NERJA – Het Plaza de Andalucía staat in Nerja centraal tijdens de jubileumeditie (30 jaar) van de Día de Andalucía. Die wordt traditioneel op 28 februari gevierd, waarbij de dag om 10.00 uur wordt geopend met  een concert van de Banda de Municipal de Música de Nerja op het Plaza de Andalucía in het oude centrum van de stad.

Dit optreden duurt circa een half uur, waarna het de beurt is aan diverse leerlingen van middelbare scholen in de stad om gedichten (van Andalusische auteurs) voor te dragen en de wethouder burgerzaken Cristiana Fernández en burgemeester Rosa Arrabal om toespraken te houden. Het officiële gedeelte wordt rond 11.00 uur afgesloten door de zanger Miguel Ángel Fernández González, die bijgestaan door de gitarist Miguel Ángel Ruiz Castillo het Andalusische volkslied ten gehore zal brengen.

Nerja Dia de Andalucia 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s