Albacete profiteert van misstappen Málaga CF en Granada CF

MALAGA – In de Spaanse Segunda División heeft voetbalclub Albacete zondag 10 februari optimaal geprofiteerd van misstappen van naaste titelconcurrenten Granada CF en Málaga CF. De lijstaanvoerder won zelf met 2-0 van Real Mallorca, terwijl Málaga op eigen veld niet verder kwam dan een bloedeloos 0-0 gelijkspel tegen Las Palmas en Granada in het eigen stadion zelfs met 0-1 ten onder ging tegen een andere titelkandidaat, Deportivo La Coruña.

Málaga en Las Palmas beëindigden het duel in het stadion La Roselada beiden met tien spelers, nadat beide ploegen halverwege de tweede helft een speler met rood weggestuurd zagen worden. Voor Málaga was dat de Albaniër Keidi Bare, die twee keer geel incasseerde.

Malaga stadion 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s