Expo ‘El resplandor de un mito’ in Sala Mercado

NERJA – In de Sala Mercado aan de Plaza Ermita (naast de centrale taxistandplaats van Nerja) is vrijdagavond 8 februari de expositie ‘El resplandor de un mito’ geopend door burgemeester Rosa Arrabal en wethouder van cultuur Anabel Iranzo.

De expo laat werken zien van de fotograaf César Lucas over het leven en de carrière van de zangeres en actrice Josefa Flores Gonzalez, beter bekend onder de artiestennaam Marisol. De tentoonstelling loopt tot en met 5 maart en is dagelijks te bezoeken tussen 11.00-14.00 en 17.00-19.00 uur.

Nerja Expo Cesar Lucas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s