Zesde Jornada Fotográfica Frigiliana

FRIGILIANA – Op initiatief van de Asociación Cultural Objetivo Frigiliana wordt zondag 24 februari in Frigiliana de zesde uitgave van de Jornada Fotográfica Frigiliana gehouden. Daarbij worden allerlei fraaie plekjes binnen de gemeentegrenzen van het Axarquía-dorp op de gevoelige plaat vastgelegd door de deelnemers.

Belangstellenden kunnen zich ter plekke aanmelden in het Casa del Apero van Frigiliana. Daar komen de deelnemers komen vanaf 10.30 uur samen, gevolgd door een gezamenlijk ontbijt waarna de deelnemers door Frigiliana trekken op zoek naar plekken om fraaie foto’s te maken. De inzendingen dienen vóór 3 maart te worden opgestuurd naar het e-mailadres objetivofrigiliana@gmail.com.

De te winnen prijzen: de ondernemersvereniging van Frigiliana zal een prijs van 120 euro uitgeven aan waardebonnen om te besteden bij de deelnemende bedrijven in Frigiliana, tevens is er een prijs van 100 euro te winnen en is er 50 euro te winnen voor de beste foto die is gemaakt met een mobiel of tablet.

Frigiliana Jornada Fotografica

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s