Fraai voorjaarsweer rond Nerja

NERJA – Veel zon en gemiddelde dagtemperaturen die tegen de 20 graden Celsius aanhikken, dat zijn de weersverwachtingen rond Nerja voor de komende week. Dit voorziet het regionale weerstation Aemet (Agencia de Estatal de Meteorología) in haar recentste voorspellingen.

De temperaturen in de nacht dalen niet veel verder dan 12 graden Celsius, de wind laat het grotendeels afweten volgens de meteorologen met uitzondering van zondag 10 februari. Van regen is in de voorspellingen de komende dagen geen sprake.

Weer20190207

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s