Lezing ‘Lawrence of Arabia’ bij Arts Society Nerja

NERJA – Bij de Arts Society Nerja kan op dinsdag 12 februari  een Engelstalige lezing worden bijgewoond. Deze wordt verzorgd door Neil Faulkner en heeft als titel ‘Lawrence of Arabia, Tortured Hero of Troubled Times’. De lezing vindt plaats in het Centro Cultural en begint om 18.00 uur, de entreeprijs is 10 euro per persoon.

The Arts Society (voorheen stichting ‘NADFAS’) is een van oorsprong Britse organisatie, met een totaal van meer 92.000 kunstminnende leden (waarvan circa 130 in Nerja). De afdeling in Nerja houdt elke maand één of meerdere (Engelstalige) lezingen in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 (aanvang 18.00 uur). De entreeprijs bedraagt 10 euro, leden betalen slechts  5 euro per persoon.

Meer informatie over de Arts Society Nerja is te vinden op de website https://theartssociety.org/nerja .

Nerja Nadfas lezing 201902

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s