Nerja wil versnelling van provinciale procedures

NERJA – De gemeenteraad van Nerja heeft donderdag in de maandelijkse raadsvergadering een voorstel aangenomen om bij de provincie Málaga aan te dringen op een versnelling én vereenvoudiging van provinciale procedures.

Daarvoor wil Nerja toenadering zoeken met omliggende gemeenten, om één en ander kracht bij te zetten en gezamenlijk aan te dringen tot een vereenvoudiging van vaak langlopende en ingewikkelde procedures.

Door de handen ineen te slaan beoogt Nerja ook tot een versimpeling te komen in het woud van regelgevingen, die vaak per gemeente verschillen. Met het opstellen van betere en vooral duidelijker provinciale richtlijnen denkt de gemeenteraad van Nerja een degelijke stap in de goede richting te zetten.

Nerja Gemeentehuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s