Cursus Argentijns tango-dansen in Nerja

NERJA – De Social Tango Club in Nerja begint vrijdag 22 maart (van 19.00 tot 20.00 uur) met een nieuwe cursus Argentijns tango-dansen in Nerja. De lessen worden gegeven aan de Calle Antonio Míllon 12, deelname staat open voor danskoppels en singles van iedere nationaliteit.

De eerste twee lessen zijn kennismakingslessen en zijn bedoeld voor ieder niveau, zowel beginners als gevorderden. In januari worden de verschillende niveaus ingedeeld. De lessen worden gegeven in meerdere talen. Voor potentiële deelnemers zonder danspartner (dit dient wel opgegeven te worden op het moment van inschrijving) wordt door de Social Tango Club een geschikte danspartner gezocht.

Opgave kan via email (Info@socialtangoclub.es) of telefonisch: +34 632 323 470.

Nerja Tangolessenjpg

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s