Late tegentreffer kost Málaga CF twee punten

MALAGA – In de jacht op een snelle terugkeer naar de Primera División heeft Málaga CF vrijdagavond dure punten laten liggen tegen streekgenoot UD Almeria. Een treffer in de 91ste minuut van Luis Rioja haalde een forse streep door de ambities van de Andalusische voetbalclub. De tegengoal in stadion La Rosaleda betekende dat de wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel, waar Málaga met een overwinning en forse stap had gezet richting koppositie (én rechtstreekse promotie) in de Segunda División.

Málaga CF begon het duel nog wel voortvarend toen middenvelder Adrián Gonzáles Morales al na twaalf minuten spelen zijn club op een 1-0 voorsprong zette. Almeria legde zich daar niet bij neer en ging vol overtuiging op jacht naar de gelijkmaker, waarbij de bezoekers een licht veldoverwicht creëerden. Pas in blessuretijd slaagde Rioja erin de Málaga-defensie te verschalken: 1-1.

Malaga stadion 1

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s