Film ‘BlacKkKlansman’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 30 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘BlacKkKlansman’ van regisseur Spike Lee  vertoond. Deze Amerikaanse productie uit 2018 is te zien in de originele (Engelstalige) versie en voorzien van Spaanse ondertiteling.

Hoofdrollen in deze biografische misdaadfilm zijn er voor John David Washington, Adam Driver en Laura Harrier, de film duurt iets meer dan twee uur. De vertoning begint om 19.00 uur, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

nerja ccn film blackkklansman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s