Tenerife temt Málaga CF

TENERIFE – Voetbalclub Málaga CF is er in de uitwedstrijd tegen Tenerife zaterdagavond niet in geslaagd om de koppositie in de Spaanse Segunda División over te nemen van concurrent én ‘buurman’ Granada CF. In een kleurloze en passieve wedstrijd kwamen beide ploegen niet tot scoren, hetgeen resulteerde in een 0-0 eindstand.

Met het gelijke spel kwam Málaga weliswaar naast Granada aan de kop van de ranglijst, maar Granada heeft zondagmiddag nog een thuiswedstrijd tegen Extremadura UD voor de boeg. Beide ploegen staan momenteel bovenaan met 43 punten, twee meer dan Osasuna en vier meer dan Deportivo La Coruña. Ook die laatste club heeft één wedstrijd minder gespeeld en speelt zondagavond nog een uitwedstrijd tegen Sporting Gijón. Thuisclub Tenerife had tegen Málaga weliswaar een veldoverwicht maar wist daaruit nauwelijks doelrijpe kansen te creëren.

Malaga

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s