Lokaal opgenomen film ‘Sin Fin’ te zien in Centro Cultural

NERJA – De Asociación de Videocreadores Cortos de Vista vertoont zondagavond 20 januari de film ‘Sin Fin’ in het Centro Cultural Villa de Nerja. De stichting heeft zich als doel gesteld films en documentaires die in de provicie Málaga zijn opgenomen dichter bij het lokale publiek te brengen.

De vertoning begint om 19.30 uur, duurt tot 22.00 uur en is gratis toegankelijk (plaatsen beschikbaar tot de maximale capaciteit is bereikt). Het Centro Cultural is te vinden aan de Calle Granada 45 in het centrum van Nerja.

nerja ccn film sin fin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s