Feria de las Pueblos Fuengirola eerste week van mei

FUENGIROLA – In Fuengirola, gelegen op zo’n 25 kilometer van Málaga, wordt in de eerste week van de maand mei traditioneel het Feria Internacional de los Pueblos gevierd. De 25e uitgave van dit feest begint op dinsdag 30 april en loopt door tot en met zondag 5 mei.

Het feest duurt gedurende die dagen telkens van 11.00 uur ’s ochtend tot circa middernacht. Er staan zo’n dertig stands die ieder een land vertegenwoordigen en de nationale tradities, gastronomie, muziek en tradities van dat land aanprijzen.

fuengirola feria pueblos 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s