Jazzfestival in Alhaurín de la Torre

ALHAURIN DE LA TORRE – De Andalusische plaats Alhaurín de la Torre is van 28 februari  tot en met 3 maart een kleine week lang het toneel van het jaarlijkse muziekfestival Seminario de Jazz y Música Moderna.

Dagelijks zijn er concerten en jamsessies, tussen 10.00 en 20.00 uur op het terrein van de gemeentelijke muziekschool Escuela Municipal de Música de Alhaurín de la Torre (EMMAT) aan de Calle Punto Industrial in Alhaurín de la Torre.

Het is de vijftiende editie van dit festival, waarin vooral de jazz centraal staat. Er staan diverse optredens gepland, onder meer van de pianist Aaron Goldberg. Informatie over het muziekevenement is verkrijgbaar via het emailadres jazzalhaurin@gmail.com.

alhaurin jazzfestival 15

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s