Britse talenten te sterk voor Melissant

NERJA – De voetballers en begeleidende staf van zaterdagvierdeklasser vv Melissant verblijven deze dagen traditiegetrouw in Nerja, voor een kort trainingskamp ter voorbereiding op de tweede seizoenshelft. In die periode stonden ook twee oefenduels op het programma.

Nadat de eerste (tegen vierdeklasser MSV’71 uit Maassluis) in Torremolinos nog in een 2-2 gelijkspel eindigde, ging de oranje-zwarte brigade maandagmiddag in Nerja met 0-2 ten onder tegen een elftal van de Pro-Direct Soccer Academy, een ploeg bestaande uit Britse voetbaltalenten die in Zuid-Spanje werken aan hun ontwikkeling.

nerja melissant 2019Foto (c) vv Melissant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s