Grotten van Nerja vieren jubileum

NERJA – De befaamde Grotten van Nerja bij het dorpje Maro vieren momenteel het feit dat ze zestig jaar geleden werden ‘ontdekt’. Spelende kinderen zagen destijds hun bal in een gat rollen en ontdekten daarbij een ingang tot een immens gangen- en grottenstelsel, dat momenteel bekend staat als de ‘Grotten van Nerja’ en wereldwijde faam geniet.

Naast diverse activiteiten in de Grotten zelf (op vrijdag 11 en zaterdag 12 januari) en in het Historisch Museum van Nerja (achter het Plaza d’España) is er vrijdagavond tusssen 19.00 en 21.30 uur een spectaculair evenement te bezoeken op het Plaza d’España, dat in het kader staat van de Grotten van Nerja.

nerja grotten jub

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s