Sportgala Nerja eind maart

NERJA – Het jaarlijkse sportgala van de gemeente Nerja is dit jaar gepland op vrijdag 29 maart. Dit maakte de wethouder van sportzaken, Cristina Fernández, vandaag bekend. Het ‘XI Gala del Deporte Local en Nerja’ kent dertien categorieën, waarvoor de lokale sportverenigingen hun kandidaten tot 31 januari kunnen aanmelden bij de gemeente Nerja.

Over de locatie en het tijdstip van het gala heeft de gemeente nog geen mededelingen gedaan, vermoedelijk is de plaats van handeling het Centro Cultural Villa de Nerja (aan de Calle Granada 45) waar het Gala ook in de voorgaande jaren (telkens om 21.00 uur) plaatsvond.

Tot de categorieën behoren onder meer de beste individuele sporters, teams, talenten, de persoon die zich in Nerja het afgelopen jaar het meest verdienstelijk heef gemaakt voor sportbeoefening in het algemeen, de beste buitenlandse sporter die lid is van een lokale vereniging en de beste gehandicapte sporter van Nerja.

nerja welkom 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s