Daling temperaturen rond Nerja

NERJA – Het lijkt voorlopig even afgelopen met het fraaie voorjaarsweer in en rond Nerja. Dit voorspelt het weerstation Aemet, dat verwacht dat de maximum dagtemperatuur het komend weekeinde schommelt rond de 14 graden Celsius.

De zon blijft weliswaar regeren, maar een aanwakkerende wind en voorbij drijvende wolkendekken maken het de komende dagen minder aangenaam ten opzichte van de eerste week na de jaarwisseling, toen de grens van 20 graden nog regelmatig werd aangetikt.

weer20190109

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s