Voetbalclub Melissant komt weer naar Nerja

NERJA – De selectie van voetbalclub VV Melissant belegt volgende week voor het achtste jaar op rij voor een trainingskamp in Nerja. De voetballers van trainer Petry Hoofdman bereiden zich aan de Costa del Sol voor op de tweede competitiehelft van de vierde klasse H (district West II) in het zaterdagvoetbal.

De club kende een vliegende start van dit seizoen met drie overwinningen op rij, die echter werden gevolgd door zeven nederlagen. Vlak voor de winterstop herpakte de formatie zich met twee opeenvolgende zeges, hetgeen halverwege het seizoen leidde tot een negende plaats op de ranglijst.

De club speelt in ieder geval twee oefenwedstrijden in Nerja. Op zaterdag 12 januari is MSV’71 uit Maassluis de tegenstander, op dinsdag 15 januari staat er een wedstrijd gepland tegen de Pro Direct Soccer Academy uit Frigiliana, een opleidingsploeg voor Engelse voetbaltalenten in Spanje.

De Zuid-Hollandse zaterdagclub heeft tijdens het trainingskamp de Nederlands/Spaanse bar El Fuego, één van de sponsoren van de club, aan de Calle Filipinas bij Playa Burriana in Nerja als uitvalsbasis.

melissant fuego

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s