Film ‘I am not a witch’ in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt woensdag 9 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de Franse film ‘I am not a witch’ van regisseur Rungano Nyoni vertoond. De film uit 2017 is te zien in de originele versie en voorzien van Engelse ondertiteling.

De film gaat over de achtjarige Shula (gespeeld door Maggie Melubwa), een zwervertje die een dorp in Zambia binnenloopt en daar door de bewoners wordt aangezien voor een kwade geest. Ze wordt ondergebracht in een heksenkolonie waar ze overdag, vastgebonden aan een lang wit lint om te voorkomen dat ze ‘wegvliegt’, op het land moet werken of toeristen moet vermaken met het zingen van liedjes.

De vertoning begint om 19.00 uur, duurt anderhalf uur en de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

nerja ccn film i am not a witch

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s