Film ‘The Club’ te zien in Centro Cultural

NERJA – Op initiatief van de lokale Cineclub uit Nerja wordt zondag 6 januari in het Centro Cultural Villa de Nerja, aan de Calle Granada 45 in de binnenstad, de film ‘The Club’ vertoond. Deze Chileense film uit 2015 van regisseur Pablo Larraín begint om 17.30 uur en duurt ruim anderhalf uur, de vertoning is in de originele Spaanstalige versie en is voorzien van Engelse ondertiteling.

Het verhaal gaat over een groep priesters die greyhounds trainen voor wedstrijden en waar het dagelijks leven plotseling ruw wordt verstoord als een juist aangekomen nieuwe priester zelfmoord pleegt. Hoofdrollen zijn er voor Roberto Farias en Antonia Zegers, de entreeprijs bedraagt 6 euro per persoon (inclusief één consumptie).

nerja ccn film the club

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s