Zonnige eerste week van nieuwe jaar rond Nerja

NERJA – De eerste week van het nieuwe jaar rond Nerja belooft er een te worden waarin de zon regeert, zo voorspelt het meteorologisch instituut Aemet (Agencía Estatal de Meteorología). De gemiddelde dagtemperaturen aan de Costa del Sol tikken daarbij overdag regelmatig de grens van 20 graden Celsius aan, iets dat in de zon en uit de wind aanzienlijk kan oplopen.

Na een vrijwel windstil begin van het nieuwe jaar steekt de wind vooral op donderdag 3 en vrijdag 4 januari overdag de kop de op, om in het komend weekeinde weer te gaan liggen. Aemet verwacht daarnaast een week met volop zon, waarbij donderdag een uitzondering is met wolkendekken.

Weer20190101

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s