Fitzgeralds’ Bar verhuist naar Parque Verano Azul

NERJA – Fitzgerald’s Live Music Bar draait dit weekeinde voor het laatst op de huidige locatie tegenover het uitgaanscentrum Tutti Frutti in Nerja. Vanaf 31 december verhuist de bar naar een nieuw pand, in het voormalige Little Italy 2-restaurant onder de SuperSol-vestiging naast het Parque Verano Azul bij de brug over de Río Chillar. De opening van de nieuwe locatie staat gepland voor 1 februari.

Het afsluitende optreden komt zondagavond 30 december voor rekening van de lokaal befaamde band The Flying Dolphins vanaf 18.30 uur. Zaterdagavond 29 december is er nog een optreden van de zangeres Denise (bekend in Nerja en omstreken als zangeres in de formatie Flashtime).

Nerja Fitzgeralds Closing Weekend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s