Kersteditie familiespel ‘Marco Topo’ leidt toeristen door Nerja

NERJA – Met de lancering van de app en het bijbehorende avonturenspel ‘Marco Topo’ deed de gemeente Nerja begin oktober een poging om het familietoerisme in Nerja en naaste omgeving nieuw leven in te blazen. Het betreft een educatief verkenningsspel, die de deelnemers langs allerlei bezienswaardigheden in Nerja leidt. Rond de jaarwisseling kan er een speciale kersteditie van dit spel worden gespeeld.

Om het spel te kunnen spelen hebben de deelnemers naast de app een kaart en een code nodig nodig (verkrijgbaar bij het VVV-kantoor van Nerja) die hen samen met een mobiele telefoon in staat stelt de route te volgen en de bijbehorende opdrachten te voltooien.

Nerja Kersteditie Marco Topo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s