Kerstconcert Rondalla Sierra Almijara Nerja

NERJA – Voor het negende achtereenvolgende jaar verzorgt het koor Rondalla Sierra Almijara de Nerja een kerstconcert in het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45. Dit concert vindt plaats op zaterdagavond 29 december, de aanvang is circa 21.00 uur en de entreeprijs bedraagt vijf euro per persoon.

Het Concierto de Navidad bestaat uit een veelzijdig muzikaal programma met allerlei soorten (dans-) en kerstmuziek. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa’s van het Cento Cultural of via internet en de link https://entradas.mientrada.net

Nerja Concierto Rondalla 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s