Málaga CF niet langs Real Oviedo

MALAGA – In de Spaanse Segunda Divisón heeft het Andalusische Málaga CF zaterdagavond verzuimd om te profiteren van de misstap die streekgenoot én koploper Granada CF een avond eerder maakte. Waar Granada vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Tenerife bleef steken op 1-1, kwam ook Málaga zaterdag in de uitwedstrijd tegen Real Oviedo niet verder dan een puntendeling (0-0).

Hierdoor blijft Granada voorlopig koploper in de stand met twee punten voorsprong (38 tegenover 36) op Málaga. De huidige nummer drie in de stand, Deportivo La Coruña, verzuimde eveneens te profiteren en leed een gevoelige 3-0 nederlaag bij Cádiz.

Malaga

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s