Etappeschema Vuelta Andalucía 2019 bekend

NERJA – De organisatoren van de wielerkoers Vuelta Ciclista a Andalucía (in de wielerwereld beter bekend onder de naam Ruta del Sol) hebben vandaag het etappeschema voor de editie van 2019 bekend gemaakt. In totaal leggen de renners tussen 20 en 24 februari 680,5 kilometer af in vijf koersdagen.

De 65e editie van deze rittenkoers begint op woensdag 20 februari in de provincie Cádiz met de eerste etappe die Sanlúcar de Barrameda als startpunt heeft en finisht in Alcalá de los Gazules. De tweede etappe voert op donderdag 21 februari van Sevilla naar Torredonjimeno (Jaén). Op vrijdag 22 februari staat er een individuele tijdrit op het programma tussen Mancha Real en La Guardia de Jaén.

De vierde rit voert de renners op zaterdag 23 februari van Armilla naar Granada waarna de slotrit het peloton op zondag 24 februari van Otura naar Alhaurín de la Torre voert.

Ruta del Sol 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s