Kerstconcert in Centro Cultural

NERJA – In het Centro Cultural Villa de Nerja aan de Calle Granada 45 is zondag 23 december een kerstconcert te beluisteren, waarbij allerlei bekende Amerikaanse kerstnummers de revue passeren. De formatie Swing brengt daarbij onder meer nummers van beroemde artiesten als Frank Sinatra, Ella Fitzgerald en Dean Martin ten gehore.

De voorstelling begint om 20.00 uur en duurt circa anderhalf uur. Kaarten kosten tien euro per stuk en zijn verkrijgbaar aan de kassa’s van het theater of via internet te reserveren met de link https://entradas.mientrada.net .

Nerja CCN Kerstliederen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s