Kerstviering in Sierra Nevada

MONACHIL – Ook het wintersportoord Sierra Nevada, even naast Granada op circa een uur autorijden van Nerja, staat de komende weken in het teken van drie opeenvolgende feesten: Kerst, Oud- en Nieuw én de Reyes Magos (Drie Koningen, want in Spanje vergelijkbaar is met het Nederlandse Sinterklaasfeest qua viering).

Op zaterdag 22, zondag 23 én maandag 24 december maakt de Kerstman met zijn gevolg zijn opwachting in de sneeuw van de Sierra Nevada, de binnenkomst wordt telkens rond 18.45 uur verwacht waarna hij met zijn gevolg rond 21.45 uur het wintersportoord weer verlaat.

Sierra Nevada Kerstman

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s