Dolores López winnares Concurso de Roscos y Dulces Navideños

MARO – In Maro werd afgelopen zaterdag de traditionele ‘Concurso de Roscos y Dulces Navideños’ gehouden, een wedstrijd in het maken van ‘kerstgebak’. Maandag werd bekend gemaakt dat de hoofdprijs is gegaan naar Dolores López met haar creatie ‘Bolitas de Coco’, de tweede plaats was voor Isabel Fuster met haar ‘Flan de Cacahuetes’.

De Roscos y Dulces Navideños vormen een Spaanse traditie rond de viering van Kerst en worden gemaakt in allerlei vormen en maten. Zoet wordt daarbij met hoofdletters geschreven. De competitie is een initiatief van de gemeente Nerja (waartoe het kustplaatsje Maro behoort) en de dorpsraad van Maro. De wedstrijd in Maro kende dit jaar vijftien inzendingen.

Maro Dulce Navidenos 2018 Foto Paco Ramirez

Foto (c) Paco Haro Ramirez

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s