Zonnige decemberweek in en rond Nerja

NERJA – De komende week wordt een zonnige week in en rond Nerja, met in het midden van de week wat bewolking en vooral op dinsdag kans op harde windstoten. Dat verwacht het meteorologisch station Aemet (Agencia Estatal de Meteorología) in haar meest recente voorspellingen.

De maximum temperaturen hikken daarbij aan tegen de 20 graden Celsius, hetgeen gedurende de nachtelijke uren wordt gehalveerd. Op woensdag is er ook een kleine kans op een enkele bui volgens de weerkundigen.

Weer20181216

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s