Kerstmarkt Periana

PERIANA – In het ‘witte bergdorp’ Periana staat zondag 16 december een kerstmarkt gepland. Periana ligt op een hoogte van 547 meter en 28 kilometer landinwaarts vanaf Torre del Mar. Het 3.550 zielen tellende dorp ligt verscholen tussen de bergen en vele olijfbomen.

Het dorp werd in 1884 na een aardbeving grotendeels herbouwd. De kerstmarkt duurt van 10.30 tot 16.30 uur en vindt plaats in de Salón de Actos María Zambrano. De opbrengsten van de kerstmarkt komen grotendeels ten goede aan het Rode Kruis.

Periana kerstmarkt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s