Málaga herovert koppositie met winst op Cádiz

MALAGA – Via een benauwde 1-0 zege op Cádiz heeft voetbalclub Málaga CF vrijdagavond de koppositie in de Segunda División heroverd. Daarmee ligt de Andalusische formatie weer op koers om – na de degradatie van afgelopen seizoen – weer terug te keren naar het hoogste Spaans voetbalplatform, de Primera División. Málaga was in het eigen stadion La Rosaleda tegen subtopper Cádiz de betere ploeg, maar moest tot diep in de tweede helft wachten op de bevrijdende treffer.

Die werd in de zeventigste minuut gescoord door de Argentijn Federico Ricco, op aangeven van de Schot Jack Harper. Málaga staat nu na achttien competitiewedstrijden in ieder geval even aan de leiding, al kunnen zowel Granada CF als Alcorcón de Andalusische club dit weekeinde nog passeren aangezien beide ploegen voor deze speelronde nog in actie moeten komen.

Granada heeft daarvoor zaterdagmiddag (aanvang 16.00 uur) thuis tegen Real Oviedo aan een gelijkspel genoeg, Alcorcón staat voor de moeilijke taak om voor dit doel zondagmiddag de uitwedstrijd tegen Osasuna in winst om te zetten.

Malaga fans vreugde verdriet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s