Wedstrijden uit zestiende ronde eredivisie in Nerja te zien bij bar El Fuego

NERJA – De voetbalwedstrijden uit de zestiende speelronde in de Nederlandse Eredivisie zijn in Nerja grotendeels live te volgen bij de de Spaans/Nederlandse bar El Fuego, aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana). De wedstrijden worden uitgezonden op één van de grote tv-schermen. Naast de eredivisie komen ook de Britse en Spaanse voetbalcompetities aan bod.

Uit dit aanbod wordt qua uitzending op de speeldag zelf een keuze gemaakt, vaak is het ook mogelijk om op verzoek een bepaalde wedstrijd te volgen. Koploper PSV speelt zaterdagavond 15 december (aanvang 19.45 uur) in Almelo een uitwedstrijd tegen Heracles. Ajax speelt op zondagmiddag 16 december (14.30 uur) een thuiswedstrijd huis tegen De Graafschap. De nummer drie in de stand Feyenoord komt later een dag later in Rotterdam in actie (16.45 uur) tegen Fortuna Sittard.

Daarnaast zijn er bij El Fuego gedurende het weekeinde allerlei topwedstrijden uit de Spaanse en Britse competities te zien. Zo speelt Málaga CF vrijdagavond 14 december in het eigen stadion La Rosaleda voor de Segunda División tegen Cádiz (aanvang 21.00 uur).

Fuego wk 2014 cjili

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s