Ontknoping poulefase Champions League in Nerja te zien bij El Fuego

NERJA – De ontknoping (zesde ronde) de Champions League-poulefase is in Nerja op dinsdagavond 11 december en woensdagavond 12 december live te volgen bij de Spaans/Nederlandse bar El Fuego aan de aan de Calle Filipinas (vlak voor de boulevard van Playa Burriana).

Het al uitgeschakelde PSV speelt dinsdagavond 11 december (aanvang 21.00 uur) voorlopig de laatste wedstijd op Europees topniveau met een uitwedstrijd in het Italiaanse Milaan tegen Internazionale. Een dag later komt Ajax in eigen huis in actie tegen het Duitse Bayern München (21.00 uur). Hier staat nog wel degelijk wat op het spel met de eindoverwinning in de poule als hoofdprijs.

Beide clubs zijn dit seizoen in Europa nog ongeslagen. Bayern voert de poule aan, won vier wedstrijden en speelde één keer op eigen veld gelijk (tegen Ajax). De Amsterdammers speelden twee keer gelijk en wonnen drie wedstrijden. Winst is voor Ajax noodzakelijk om de poule te winnen, bij elk ander resultaat gaat de winst in groep E naar Bayern.

Daarnaast worden er de komende avonden nog tal van andere Europese voetbalwedstrijden live uitgezonden op de diverse grote tv-schermen bij El Fuego.

Nerja Fuego 20161030 klein

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s