Nerja presenteert kerstprogramma

NERJA – Op het gemeentehuis van Nerja presenteerde de wethouder van traditionele zaken, Patricia Gutierrez, vrijdagochtend 7 december het officiële kerstprogramma van de gemeente Nerja (waaronder ook het kustdorp Maro valt). Het programma begint op zaterdag 15 december, als om 18.00 uur op het Balcón de Europa een ‘multimedia-spektakel’ onder de naam ‘La Navidad que nos une’ (vrij vertaald: ‘De Kerst die ons verenigt’) wordt gepresenteerd.

Aansluitend is er in de El Salvador-kerk een kerstconcert bij te wonen. Dit concert wordt uitgevoerd door leden van het Coral Alimares uit Nerja en Orfeón Portuense del Puerto de Santa Maria uit Cádiz. De eerste avond wordt afgesloten in het Centro Cultural van Nerja (aan de Calle Granada 45 in het cenrum) met een spectaculaire flamencoshow door de Compañia de Antonio Guerra.

De rest van het programma in Nerja is te vinden op de website https://www.nerja.es/presentacion-del-programa-navideno-2018-2019-de-nerja-y-maro .

Nerja kerstprogramma 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s